Вся правда про Tatoshka│Історія 20-ти літньої давнини!

Запрошуємо Вас зазирнути за ширму українського бренду дитячого одягу Татошка! Ми розповімо, з чого почалося наше виробництво, як воно розвивалося й змінювалося! Ми вже понад 20 років на ринку, і наша історія почалася з маленького цеху, а наразі у нас є велика професійна команда і повноцінне виробництво замкнутого циклу! У нашому онлайн-магазині можна купити оптом дитячий одяг, що на 100% відповідає всім стандартам і вимогам якості, а також модним тенденціям та очікуванням покупців! Саме тому наша продукція така популярна, і завжди гарно продається!

 

Виробник дитячого одягу Татошка│З чого починалася наша історія успіху?

дитячий одяг для новонародженихЗагальновідомо, що гардероб малюків потрібно оновлювати частіше, адже вони так швидко ростуть! І якщо зараз із цим проблем немає, то у 90-х був обмежений вибір виробників, до того ж часто-густо не влаштовувала або ціна, або якість пошиття, або виробник дитячого одягу ставив захмарний цінник. Саме тому ми вирішили взяти справу до своїх рук, і у 1998 році почали власне виробництво!

У ті нелегкі часи у нашій команді було всього 3 працівники, вони шили близько 500 одиниць товару на місяць. Але наша продукція достатньо швидко отримала своїх шанувальників, тому поступово ми почали розширювати межі своєї діяльності. Наш дитячий одяг оптом знайшов свою аудиторію, його почали замовляти підприємці з різних куточків України. Наразі він має попит не лише серед власників крамниць, але й великих мережевих маркетів! А ще ми відкрили інтернет-магазин, щоб наші клієнти з різних регіонів могли купувати товар, не відвідуючи Київ!

Сьогодні ж ТМ Татошка має власну повноцінну міні-фабрику, на якій виготовляє якісний, красивий і доступний одяг для дітлахів! На цьому сайті Ви завжди можете купити дитячий одяг від виробника, який люблять українці! Ми ретельно контролюємо кожний етап виробництва, щоб відвідувачі Вашого магазину були задоволені придбаним товаром!

 

Виробники дитячого одягу України│Як виглядає зараз фабрика Tatoshka?

Не всі виробники дитячого одягу в Україні змогли утриматися у буремні 90-ті, але наша компанія не лише пережила всі кризи, та ще й змогла вийти на вищий рівень, розвинути й покращити виробничу потужність! Навіть через 20 років наш бренд люблять, і це найкраща подяка за нашу роботу.

У нас можуть купити одяг для дітей оптом звичайні та онлайн-магазини, ми також відкриті до співпраці з великими маркетами. До прикладу, нашими партнерами є такі гіганти вітчизняного ринку, як “Епіцентр” і “Гарна Мама”. Нашій фабриці навіть довірили пошити одяг для перших наборів новонароджених для київських пологових будинків!

одежда оптом для маленьких детейЯк і кожні відповідальні та прогресивні українські виробники дитячого одягу, ми дбаємо про актуальність нашого обладнання.

Надаємо перевагу високоточним автоматичним системам розкроювання, професійним автоматам з установки кнопок, для пошиття використовуємо 70 швацьких і розкроювальних машинок останнього покоління!

За цим устаткуванням працює близько 60 фахівців, тобто у 20 разів більше, аніж це було на початку нашої діяльності!

Дитячий одяг, опт в Україні який можна замовити у нашому інтернет-магазині, відшиваємо на виробництві площею у 650 м², додатково у центральному районі столиці є окремий склад, тому всі товарні позиції у наявності! Загально наша виробнича потужність дозволяє відшити понад 100.000 моделей на місяць, тому ми готові до Ваших найбільших замовлень!

Опт Опт Розд Розд