Чому варто довіряти виробнику дитячого одягу Татошка?

Діти заслуговують на краще, і кожні батьки дбають про те, щоб забезпечити їх цим! Якщо у Вас є власна крамниця дитячого одягу, Ви неодмінно маєте піклуватися про те, щоб на вітрині були тільки актуальні моделі, що мають найбільший попит. Виробник Татошка допоможе Вам у цій справі! Ми постачаємо у магазини високоякісний та модний одяг для малюків і школярів, серед наших покупців підприємці з усіх куточків України, долучайтеся і Ви!

 

Виробник дитячого одягу Татошка│10 причин, чому варто довіряти саме нам

Татошка, як виробник дитячого одягу, на ринку з 1998 року. За цей час ми підкорили серця роздрібних та оптових покупців, наша продукція серед улюбленців діток і їх батьків! Ось кілька причин, чому ми заслуговуємо на Вашу довіру, і чому краще зробити покупку у нас:надійний виробник дитячого одягу

Експерт №1 в одязі для дітей! На виробництві використовуємо високоточну автоматичну систему розкроювання, професійне обладнання останнього покоління, а ще у нашій команді працюють найкрутіші фахівці, що люблять свою роботу!

Пропонуємо одяг українського виробника високої якості! Гіпоалергенні матеріали, рівнесенькі шви, надійна фурнітура та актуальні фасони!

Доступні ціни на все! Замовляйте у виробника, у посередників завжди дорожче!

Вся продукція сертифікована! Ми працюємо чесно і прозоро, завжди уважно слідкуємо за тим, щоб наш одяг оптом від виробника відповідав стандартам і вимогам якості!

Надаємо можливість замовити товар у необхідній кількості! Ніяких ростовок, обирайте тільки ті позиції, що дійсно потрібні саме Вам!

Своєчасне та швидке реагування на всі замовлення! Після оплати протягом 1-2 днів відправимо посилку до Вас!

Гарантована наявність товару! Дитячий одяг оптом від виробника зберігаємо на величезному складі у центрі Києва, тому сміливо замовляйте потрібне вже зараз!

Власне потужне виробництво! Щомісяця відшиваємо понад 100.000 од. товару!

У нас дешевше, ніж у конкурентів на 5-15%! У цьому онлайн-магазині можна придбати модний дитячий одяг від виробника дешево, але за якістю і дизайном він не поступається іншим відомим брендам!

Пропонуємо зручні способи оплати, доставки та замовлення! Швидка реєстрація на сайті, оплата переказом на карту, доставлення “Новою Поштою”, “Делівері” й “Автолюксом”!

Наш інтернет-магазин допоможе Вам зацікавити покупців, догодити кожному з них і отримати чималий прибуток від продажів вже сьогодні!

 

Дитячий одяг від виробника Tatoshka│Що в асортименті?

виробник татошкаПотіште відвідувачів свого магазину модними новинками від бренду Татошка! Ми пропонуємо дитячий одяг від виробника, що неодмінно заслуговує Вашої уваги, з нами Ви швидко увійдете у топ улюбленців маленьких модників і їх батьків!

В асортименті одяг для немовлят оптом від виробника, а також для річних діток і школярів, зокрема:

Бодіки, пісочники, повзунки.

Водолазки, джемпери, кофтинки.

Майки, футболки, сорочечки, комбінезони, готові комплекти для прогулянок або садочка — популярні товарні позиції від ТМ Tatoshka!

Костюми, піжами, спідня білизна.

Сукні, сарафани та ще багато чого іншого, чимдуж зазирайте до наших каталогів!

Як заощадити на закупівлі та отримати ще більше вигоди від співпраці із нами? Для цього треба купити дитячий одяг від виробника Татошка, на друге замовлення отримаєте приємну знижку! Замовляйте на 3.000 грн, і ми подаруємо знижку 3%, за кожну наступну тисячу додається ще один відсоток знижки, тобто, чим більше купуєте, тим більше заощаджуєте!

Опт Опт Розд Розд